wikipedia ya gore boyle yazilmaktadir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kime gore bana gore neye gore sana ne
  2. kime gore neye gore diyeni tekme tokat dovmek
  3. basligin altina kime gore neye gore yazmak
  4. bana gore sen korsun sana gore ben korum
  5. bana gore sozluk onlara gore forum
  6. herkesten yetenegine gore herkese ihtiyacina gore
  7. bana gore sut onlara gore cikolata
  8. wikipedia org tr
  9. wikipedia
  10. wikipedia kurdish

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wikipedia ya gore boyle yazilmaktadir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wikipedia ya gore boyle yazilmaktadir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wikipedia ya gore boyle yazilmaktadir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wikipedia ya gore boyle yazilmaktadir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cizgisini belli eden yazar » tas ustu » avignon tiyatro festivali » baklava yerken ayran icmek » ataturk yasasaydi yargilanirdi » transfontanel » hircin ruh » kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » turkiye de krizin nicel gostergeleri » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » hayalet gise » tombul ile tombis arasindaki farklar » turk futbolunun gelismislik gostergeleri » max payne » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » desifre olmaktan korkmayan yazar » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » mis kokulu osuruk » yalcin kucuk » desiree » akbank in 1500 personelini isten atmasi » orospu cocuklugu » selcuk sahin » head and shoulders » pust ruh » nocturnal concerto » sitelerde ki hakkimda kisimlari » vazelin varken baska kremler kullanmak » a little piece of heaven