wikipedia dan ortadogu haritasi 

kapat
  1. yıllardır yapılan komikliklerden biridir. "he" deyip geçmek en temizi... ya da abartıp eğlenceye de katılabiliriz;

http://img176.imageshack....img176/2905/haritaav2.jpg
    #1252357 (redwinemania, 03.02.2007 15:13 ~ 15:31)
  2. adamlar işi buyutup yakında tüm ortadoğuyu içine alacak bir harita yapar.kafalarına göre eğleniyorlar,çok umursamamak lazım.
    #1252367 (shunketsu, 03.02.2007 15:16)
  3. bu bir politikadır.
    yurt dışında bir çok yerde dünya haritası bu şekildedir. böyle yaparak insanları bu haritaya inanadırmaya çalışmaktadır ve meşru kılmaktadır. buna tepki göstermeyen devletimizi ayakta alkışlıyoruz!...
    #1252374 (LocK, 03.02.2007 15:17)
  4. wikipedia'dan çok zaman önce, turk gezgini evliya celebi tarafından çizilen haritadır.

Evliya Çelebi, seyahatnamesin de şöyle der "Kürdistan; Van, Hakkari, Erzurum, Diyarbekir, Cizire, imadiye, Musul (Kerkük te bu vilayete bağlıydı o dönemde), Şarezor ve Ardelan'dan Bağdat'a kadar uzanmaktadır."
    #1252380 (apatheticfrog, 03.02.2007 15:19 ~ 15:29)
  5. (bkz: hayal ürünü efendim bunlar)

* (bkz: yeni ortadoğu haritası/@hunlu)
    #1252382 (hunlu, 03.02.2007 15:19 ~ 15:20)
  6. beni sinirlendiren harita. sinirimi de şu şekilde attım: http://img250.imageshack....hp?image=wikipediajm6.jpg

orada şöyle yazıyor: "böyle bir ülke yok kandırmışlar seni"
    #1252477 (nahil, 03.02.2007 15:43 ~ 15:54)

© 2008 - uludağ sözlük

wikipedia dan ortadogu haritasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wikipedia dan ortadogu haritasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wikipedia dan ortadogu haritasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hellas » kadir misiroglu » yandan cevap » kurt hareketi sosyalisttir » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » rock your body » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » tuana sanat genclik ve spor kulubu dernegi » beyaz show » elestirinin dozunu kacirinca olanlar oldu » gotu atmak » jakoben kemalist dugun alayi » mantikla din aramak » never neverland » matruska gibisin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deli bozgun dolu dizgin » baba parasiyla insanlari hor goren insan » elazig da mini etek giymek » turkmenistan milli futbol takimi » demostrasyon » henna » nihilistik sanrilar » sevmek mi » otomutilasyon » sozluk yazarlarinin eksi oy itiraflari » yeter la » ekt » bas agrisi » kadin » kursun kalemin arkasina permatik sapi takmak