wikipedia dan kopyala yapistirla entry 

kapat
  1. diger versiyonu icin;
    (bkz: eksisozlukten kopyala yapistirla entry)
    #1138758 (errein, 11.01.2007 19:30)

© 2008 - uludağ sözlük

wikipedia dan kopyala yapistirla entry başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wikipedia dan kopyala yapistirla entry ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wikipedia dan kopyala yapistirla entry nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aysun kayaci » 0 alacagim diye aglayip 95 alan kiz » turist omer uzay yolunda » samsung i900 omnia » hata yapiyorsun » bl » sevgiliyle gece denize girmek » isimleriyle cagrilan insanlar » eski sevgilinin numarasini ezberinden silmek » tom waits » demokratik kirim kongo kanamali cumhuriyeti » derin bir oh cekmek » otisabi » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » cska moskova » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cabino » mustafa » 4 ekim 2008 rem istanbul konseri » pkk nin kamplari ve hareketleri bbg evi gibidir » arnold joseph toynbee » abdullah ocalan » coumineol » pusu ve pusa karsi koyma egitimi » lafin koymasi » zbigniew preisner » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » cevriye » hakkinda bu kadar entry girilince kovuldu sandim » 31 mayis 2003 diyarbakirspor elazigspor maci » sol dusuncenin arkasina saklanan teroristler