wiifit 

kapat
  1. nintendo wii'nin yeni oyunu. içinde 40 aktivite vardır. fitnes tahtası ile beraber gelir. zayıflatma aracıdır. çok eğlenceli bir oyundur.
    (DjarumTurk, 08.05.2008 18:58)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran olaylar » muslum kosker » bireysel suclu » uzay gemisi isimleri » yumurta » tower blaster » super kahramanli anadolu hayat reklamlari » kurtlar vadisi pusu » hincal uluc » medya tekeli olarak aydin dogan » alternatif var misin yok musun diyaloglari » smokinin recep tayyip erdogan a doydugu an » ankara 11 sulh ceza mahkemesi nin reklam yapmasi » ermeni mutfagi » tutumlu ogrenci » tse » bem kalesi » 13 mayis 2008 youtube a erisimin aralanmasi » kalan pirinc sayisi kadar cocuk sahibi olmak » turkiye de yasamasina ragmen mac seyreden insan » unlulerden duymak istenilen sozler » erkan dogan » ben sana hic o gozle bakmadim » kiro yazar » chicago » ve geppetto tayyib i yaratti » counter strike da t tusuyla iz birakmak » var misin yok musun da kutudan nah isareti cikmasi » ogrenci komsularina yemek gonderen teyze a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa