wii 

/ 2
kapat
  1. ps3 ve xbox'ın yanında 2. sınıf oyun konsolu muamelesi gören hödö.
    #3549371 (xeroquark, 17.06.2008 12:54)
  2. toplam satışlarda tüm rakiplerini ağlatmış konsoldur. grafik ve güç olarak geride kalmış olsada devrimsel oyunları ve fikirleriyle asla geriye düşmeyecek konsoldur. ayrıca aşırı ötesi sağlamdır ki dün gece resident evil zero oynarken 1,5 metre kadar yüksekten düşürdüm aleti gamepad'in kablosunun olduğunu unutup. tek çizik yok ...

wii: 28 Milyon
    x360: 20 Milyon
    ps3: 14 Milyon
    #3635680 (DjarumTurk, 08.07.2008 04:07 ~ 04:08)
  3. (bkz: wii fit)
    #3741698 (heros, 30.07.2008 01:39)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

wii başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wii ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wii nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gimp » kurgu kahramanlarin insan kadar guzel olamamasi » zaman » uyukusuz ruyasiz » telepati » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » izani yok » fasist » izmir de denize ciplak giren kiz » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » aura noir » ofidofobi » enkontinans » ortasi delik sabun » glz imana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tremor » eksi sozluk » doper » tatar mp3 indirir mi ey ogul » fringe » mutizm » orgazm » formel dusunce bozuklugu » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » neoliberalizmin kurucularinin devletcilesmesi » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » fifa 09 » erotomani » bebeklik fotografini facebook a koyan eski sevgili