widzew lodz 

kapat
  1. miroslaw szymkowiak ın bir dönem formasını giydiği polonya nın lodz şehrinin güzide futbol takımı.
    #3618423 (isildur, 04.07.2008 13:19)
  2. 1981, 1982, 1996 ve 1997'de olmak üzere 4 kere polonya şampiyonu olmuş ve geçen sezon sondan 2. olarak 2. lige düşmüş takım. galatasaray, bu takımı 1985-86 kupa galipleri kupası ilk turunda 1-0 ve 1-2'lik sonuçlarla elemişti.
    #4101877 (Cemali, 17.10.2008 21:13)
  3. sadece miroslaw szymkowiak'ın değil wladislaw zmuda, wlodzimierz smolarek ve zbigniew boniek'in de oynadığı polonya kulübü.
    #4101915 (Cemali, 17.10.2008 21:18)
  4. 1996-97 sezonunda sampiyonlar ligi'nde mücadele etmiş olan takım.
    #4102026 (grand ekinoks, 17.10.2008 21:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

widzew lodz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. widzew lodz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu widzew lodz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about widzew lodz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cocuklar » zeynep binti cahs » erno rubik » kim arti oyladi lan beni » poisonx » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » ogretmen » subcomandante marcos » film yerine altyazi indirmek » aksak tirtil cumhuriyeti » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » ulvi guveneroglu » marc jacobs » insan hatalariyla yasar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » buyulu gercekcilik » gel gunlerim » fucked » inheritance vice » nokia 8210 » internetten kopamamak » gultekin avci » tukenecegiz » zaman kac yasinda » sezin akbasogullari » raca » olympiakos fc » lagim faresi » bekaret