wibute 

kapat
  1. kuzey avrupa cikisli inanilmaz muziklere sahip grup. haklarinda fazla bir bilgiye ulasilamiyor. yalnizca "new born things" isimli guzel bir albumleri var. bu albumde inanilmaz saksafon sololari atiyorlar ve net bir ingilizceyle sarki soyluyorlar.
    #2141472 (yage1497, 16.08.2007 02:36)
  2. Wibute... işte anlatmak istediğim sesler.. deneyebilirim, bu tembelliği bırakmalıyım önce. Ve daha önce karar vermeliyim bu zorlu yolda yanımda nelerin olması gerektiğiyle başlayarak işe. Davullardan mı? Zillerden mi? Saksofondan mı? Ya da hepsini birden bırakıp en zor olan bu kadının sesinden mi başlamalıyım çizmeye.
    Karar vermek. Hazırlanmak..
    1.Defterim ve kalemlerim ve tarama ucum mu?
    2.Renkli boyalarım mı? Sonsuz boya tekniklerinden hangisi?
    3.Düzenli boş bir masa... Boş(lukta) bir masa.
    4.Wibute sürekli çalacak mı? Yeterince dinlemiş mi olmak gerekli ya da bu yeter mi? Soruları cevaplanabilir mi?
    5.Karar verebilir miyim? Hemen?

Şimdi bunları bırakıyorum ardımda... Aslında bu kadar düşünmeme gerek yok bir karar verememe de... Hazırım çünkü bu süreç başladı ben bunları yazmaya başladığım anda. Şimdi Yapmam gereken ışığı kapatıp müziğin kollarına bırakmak kendimi

Çin'in alkış sesleri
    #2272583 (lee ve lee, 06.09.2007 15:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wibute başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wibute ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wibute nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wibute. Copyright of the articles are belong to their authors.

» izbatur » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » egil kopek » pasta kesmek » gelin kaynana diyaloglari » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » birinci hudaverdi » harbi » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » musette » oscari kaldirmak » kadinlarin haz noktalari » nurhak k » filoz » sakat ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » universite yillarini ozlemek » rap dinleyen kizi seviserek metalci yapmak » kopekleme » kuka » lucarelli99 » kim smith » yeke yeke » kadinlar seks icin cildiriyor » sinuzit » aglatan sarkilar » emo » gaylik muessesesi » amsukatif » mustafa kemal ataturk