wibi soerjadi 

kapat
  1. 1970 Leiden doğumlu Hollandalı piyanist.
    o çalarken başka bir dünyaya geçiyorsunuz.. insanı alıp götürüyor uzaklara.

http://en.wikipedia.org/wiki/Wibi_Soerjadi
    #2823239 (walter klemmer, 11.01.2008 16:58 ~ 16:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wibi soerjadi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wibi soerjadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wibi soerjadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wibi soerjadi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kafasi guzel entry giren yazar » diogo luis santo » pvh19 » birinin agladigini gormek » bim » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » bas ortusu » recep tayyip erdogan » can dundar » yalnizliktan devren kiralik » seovi » basarisizliga meydan okumak » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » beddua » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galat i his » mainz » musette » teoremsel » sisirdim abdominalleri » yesil » dizaynir » karman corman » atletini donunun icine koyan insan » kiyamet gunu gazete mansetleri » kurt cobain silahi » dib sahne » bekaret » liseli serap » iste budur ustat