why penalti why 

kapat
  1. bir türkiye - isviçre maçı sonrası, volkan demirel'in mükemmel ingilizcesini konuşturarak yarattığı ve hakeme yönettiği tümce. "neden penaltı vermediniz?" demekmiş.

edit: bu da ilgili habermiş. http://www.hurriyet.com.tr/spor/3585687.asp
    #864856 (thedewil, 15.11.2006 23:13 ~ 23:14)
  2. vat is di matriks volkan. fak ar yu duing nav. lan axle, o gol yenir mi...
    #864923 (sseyyah, 15.11.2006 23:25)
  3. (bkz: why high one why)
    #864961 (grandmaster flash, 15.11.2006 23:34)
  4. fenerbahçeli futbolcuların enternasyonal seviyeye ulaştıklarının göstergesi olan bir cümledir. benzeri bir cümle de genc semih tarafından dillendirilmiştir.

(bkz: two yellow no out)
    #1318900 (july4th, 18.02.2007 12:57)
  5. 27 subat 2008 galatasaray fenerbahce maci na kadar ki zaman diliminde yabancı dilini geliştiren fenerbahçe kalecisi.

nereden nereye?
    #3068285 (anarche, 27.02.2008 23:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

why penalti why başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. why penalti why ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu why penalti why nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about why penalti why. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zookeeper » erkekleri tavlama yontemleri » platonik ask » ben sizofren degiliz » galatasarayli olup caktiranlar » cek cumhuriyeti » dunyabizim com » vok baligi » drop it like it s hot » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » merlin » selahaddin universitesi » ben aslinda yogum » mahalle bakkalina acik mektup » dohal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » taraf » quantum » tematik entry mode on » ankara savasi » mandalinam » nedeni anlasilmayan uc sey » terbiye yoksunu » ihsaniye » sedir adasi » serra mall » reddedilemeyecek teklif » atlas » elit sovenizmi » mercimegi firina vermek » attirmayi seviyorum