why does it always rain on me 

kapat
  1. hem hüzünlü hem eğlenceli bi travis şarkısı. kendinizi kötü ya da yalnız hissettiğiniz anlarda aklınıza gelir, kafanızın içinde çalmaya başlar ve sorarsınız kendinize "why does it always rain on me..is it because i lied when i was 17? "
    herkese tavsiyemdir dinleyin beğenirsiniz.
    beğenmezseniz de bşi kaybetmezsinz ztn, beni mi kırcaksınız dinleyin işte:)
    #83335 (undeuxtrois, 22.02.2006 23:50)
  2. sözleri ile yağmuru, müziği ile güneşi anlatan muhteşem travis şarkısı.

i cant sleep tonight
    Everybody saying everything's alright
    Still I can't close my eyes
    I'm seeing a tunnel at the end of all these lights
    Sunny days
    Where have you gone?
    I get the strangest feeling when you belong.
    Why does it always rain on me?
    Is it because I lied when I was seventeen?
    Even when the sun is shining
    I can't avoid the lightning
    I can't stand myself
    I'm being held up by invisible men
    Still life on a shelf when
    I got my mind on something else
    Sunny days
    Where have you gone?
    I get the strangest feeling you belong.
    Is it because I lied when I was seventeen?
    Even when the sun is shining
    I can't avoid the lightning
    Oh, where did the blue skies go?
    And why is it raining so?
    It's so cold
    Why does it always rain...
    #355726 (hafiye, 18.06.2006 16:42)
  3. coldplay'in de söylediği şarkı.
    #372414 (ne olsun bilmem ki, 24.06.2006 23:39)
  4. nakarat bolumunde yine $arkiya isim veren misranin ardindan, $arkida sorulan sorulan soruya "Is it because I lied when I was seventeen?" $eklinde gayet masum bir cevap verebilen $arki.
    (bkz: travis)
    #1041860 (Antistar, 23.12.2006 09:25)
  5. şarkı travis'e aittir, 90ların sonunda çıkarttıkları "The Man Who" albümünün "she is so strange" "driftwood" gibi itici şarkılarından biridir hatta birincisidir. zira daha sonrada single olarak da piyasaya sürülmüştür. en iyi albümünün "the invisible band" olduğu düşünülürse yine de "why does it always rain on me"nin gönüllerdeki yeri ayrıdır.
    #1041937 (hakikiinsomnia, 23.12.2006 10:28)
  6. zamanında travis'i popülerliğe bir adım daha yaklaştıran parça.
    #1042017 (koko, 23.12.2006 10:55)
  7. travis'in side'la yarışabilecek kadar güzel şarkısı!
    #1111996 (little girl in bloom, 05.01.2007 22:44)
  8. travis'in the cage'le yarı$abilecek kadar güzel $arkısı!
    #1112008 (ceviz agaci, 05.01.2007 22:45)
  9. travis in en sağlam şarkısı olabilecek şarkıdır. sözleri o kadar güzeldir ki okurken çok içlenirsiniz. melodisi zaten malum çok güzel o da. favorilere eklenmesi gereken bir şarkıdır.
    #1342099 (pink_floyd, 24.02.2007 13:41)
  10. şu günlerde keşke dediğim şarkıdır.
    #1826881 (tudor lodge, 26.06.2007 23:05)
  11. girişiyle mest eden şarkılar furyasında 1 numaradan yerini alan travis eseri.
    #1826898 (jeremy, 26.06.2007 23:08)
  12. şanssızların, yalnızların hiç çekinmeden tercih edebileceği şarkı. hissettiklerinizi, bir başkasının ağzından şarkı olarak duymak belki de biraz iyi hissetmenizi sağlayacak.
    #2241332 (krmyrdsn, 01.09.2007 12:13)
  13. söylenmesi en zevkli bölümü :
    Oh, where did the blue skies go?
    And why is it raining so? so soooooooo..
    kısmıdır kafiyesinden ötürü.
    şarkı kadar klipte insanı mahsunlaştırır. başka güzel klipleri için
    (bkz: flowers in the window) , (bkz: side) , (bkz: sing)
    #2241507 (chantal, 01.09.2007 12:43)
  14. gece uyku tutmayınca ve dışarda da yağmur yağarken, üstelik yalnızsanız da evde o koskoca salonda.. daha güzel bir şarkı olamaz.

Bu gece uyuyamıyorum
    herkes herşeyin yolunda olduğunu söylüyor
    hala gözlerimi kapatamıyorum
    tüm bu ışıkların sonunda bir tünel görüyorum
    güneşli günler
    nereye gittiniz
    niye her zaman yağmur üstüme yağıyor
    17 yaşındayken yalan söylediğim için mi
    niye her zaman yağmur benim üstüme yağıyor
    güneş parlarken bile
    ışıklardan sakınamıyorum
    kendime katlanamıyorum
    aklım başka yerlerde

gibi sözlere sahiptir bu şarkı. severek dinlersiniz. ama dediğim gibi yalnızken dinlenecek, moral bozuk olacak, gece olacak, uykunuz da kaçmış olacak. başka türlü tadı çıkmaz.
    #3336657 (dibi dibi rek, 29.04.2008 21:51)
  15. ilk başta tarkan ın trişka ingilizce albümünden bir parça ismi gibi duruyor.
    (bkz: why anam why)
    #3336672 (siniir, 29.04.2008 21:54)
  16. bu şarkının hikayesi de şöyledir efendim:

rivayete göre fran healy'nin(vokal) memleketi olan iskocya'nın, fran'in yaşadığı bir şehrinde(ismini yazmayayım,aklımda kalmamış,yalan olmasın şimdi)* sürekli yağmur yağarmış. fran'de artık bigün bu yağmurdan çok sıkılmış ve güneşe,tatile ihtiyacı olduğuna karar vermiş. bu yüzden israil'in tatil yapılan bi bölgesine iskoçya'nın sürekli yağan yağmurlarından kaçıp tatile gitmiş. ama ne hikmetse orada da uzun süreden beri olmayan birşey olmuş ve 2 gün üstüste yağmur yağmış. sonra fran düşünmüş, "yahu neden hep benim üzerime yağmur yağıyor" diye ve sonra aklına 17 yaşındayken söylediği bir yalan gelmiş. fran bir markette işe başlayabilmek için onyedi yaşında olduğu halde onsekiz yaşındayım diye yalan söylemiş. böylece bunlardan yola çıkarak şarkı'nın "why does it always rain on me,is it because i lied when i was seventeen" kısmı ortaya çıkmış.

işin ilginç kısmı da, bir konserlerinde bu şarkıyı çalmaya başladıkları zaman yağmur yağmaya başlamış.

ve böylece masal burda bitmiş.başka bir şarkı hikayesinde görüşmek üzere çocuklar...*
    #3589751 (z smart, 27.06.2008 18:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

why does it always rain on me başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. why does it always rain on me ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu why does it always rain on me nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about why does it always rain on me. Copyright of the articles are belong to their authors.

» anka mall » anneler ogullarini affetmez » iste budur ustat » gel gunlerim » 85 li misin lan » bursa nin islamci marketleri » obama nin atalari turk asilli » mankurt » sebepsiz icilmez » facebookta pokelenmek » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » mercedes b serisi » olcay baykal in tesetture girmesi » mercimegi firina vermek » 1908 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kestane » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » de la mancha » kankasinin sevgilisini ayartan kiz » cinas » yaran diyaloglar » football manager 2009 » attirmayi seviyorum » yeni zengin islamcilarin gorgusuzlugu » isvec » 25 agustos 2000 » mahmut yildirim » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » el ayari