whuu 

1. yeni gelmiş, hoşgelmiş yazar.
    (cumingsoon, 22.04.2008 17:55)
  2. nickini gördüğüm anda aklıma blur'un song 2'sini getirmiş olan hoşgelmiş yazar.*
    (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 22.04.2008 17:57)
  3. bir çeşit şaşırma efekti.
    (goooooooooooooooooooogle, 22.04.2008 18:05)
  4. bir arkadaş bir arkadaşa laf soktuğunda diğerini gaza getirmek için söylenen gaza getirme efekti.
    (back 2 dark side, 22.04.2008 18:07)
  5. nickini gördüğüm anda aklıma sims2 yi getiren yeni yazar. hosgelmis.
    (hallaceli, 23.04.2008 10:51)
  6. kendisiyle enzeru kişisinin doğum gününde tanıştık efendim. * o gün öyle çok muhabbet edemedik ayak üstü oldu biraz ama sözlük yazarı olmasından dolayı irtibat kopmadı. pek bir sevimli ve sıcak birisi kendisi ayrıca çok şık bir nicke sahip olduğunu söylemeden de geçemiyeceğim whuuuuuu... *
    (ogzi, 27.04.2008 21:40)
  7. en sık kullanılanlar arasında yer almaya aday, hayranlık ve şaşkınlık ve poh pohlama efektidir.
    (akheron, 27.04.2008 21:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gatekeeper » yucel arzen » para icin anneanne ya da babaanneyi ziyaret etmek » asik olamamak » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » burak guven » posta » otur sifir » nemfoman » sukunet » julide ozcelik » fernando alonso » denize girer girmez isemek » dem dokmek » mp3 calari olmayan insan » selahattin ozdemir » gece » rweasley » arkadas kalalim » camide ateist cenazesi » piknik tupu ile agirlik calismak » istanbul park viraj 8 » sanatci icin alkis ne ise yazar icin oy odur » cami sadirvanindan su icmek » murathan mungan » fener koy » namidiger » a 101 » az cok a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa