who will take my dreams away 

kapat
  1. oyy oyy, şarkı ki ne şarkı... geberten bir marianne faithfull parçası... hele hele la fille sur le pont' denen akıllara zarar filmin soundtrack'i olduğunu söylesek, keskin sirke ve küpüne zarar moduna bağlarız olayı.. bilemiyorum ama, duyduğum kadarıyla çok sakıncalı olduğu bariz bir şarkı diyelim biz şuna ve işin içinden çıkmayalım, hatta dalalım daha içine içine diyorum inceden.. anaforik hissiyatların kaçınılmaz aşılayıcısı, dövülesi, düzeltiyorum; dövünülesi şarkı!

i can't give you all my dreams
    nor the life i live.
    you and i won't friendship miss,
    that's all we got to give.

who will take your dreams away
    takes your soul another day.
    what can never be lost is gone,
    it's stolen in a way.

please, don't stand too close to me,
    can you hear my heart ?
    take my woe and lean on me
    when we're not apart.

now our mission is complete
    and our friends are hid.
    evil things brought down by the light,
    life goes on until the end.
    #1906622 (hosaf, 11.07.2007 04:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

who will take my dreams away başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. who will take my dreams away ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu who will take my dreams away nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about who will take my dreams away. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ermeni patrikhanesi » besiktask » baklava yerken ayran icmek » ya seve seve ya sike sike » cek cumhuriyeti » kurtlar vadisi unutulmaz sozler ve diyaloglar » nokia 6210 » hegel diyalektigi » bir suru » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » siirim geldi birakin beni » 11 bin 250 ytl yi harcama yontemleri » domine etmek » gokhan gonul dostlari » huzunlendiren monologlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tahta kola kasalari » musliman » papagan » anneler ogullarini affetmez » yamaha midnight star » bir barbar kendin tartar bir barbar assaglarda » deger paradoksu » velev ki got olduk » no one there » gel gunlerim » migfer » olur olmaz yere » kurt cobain hirkasi » eskileri saklamayin » de la mancha