who is online 

kapat
  1. facebook ta kim online, kim offline, gösterdiğini iddia eden application. fakat ben bugüne kadar pek doğru şeyler gösterdiğine şahit olmadım. online dediği adam yarım saat önce uçmuş facebook tan.
    #2897579 (notrinova, 26.01.2008 03:00)
  2. bazen, bazılarından, gizli bir şekilde facebook'a girmem gerektiği zaman, beni kıl eden şeydir. * *
    #2897582 (stennlord, 26.01.2008 03:03)

© 2008 - uludağ sözlük

who is online başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. who is online ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu who is online nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saatte nacar kadinda macar » ozel universite » bilgisayardan cakmayan yazar » bohemian rhapsody » yaran olaylar » radyodan sarki armagan etmek » aynur » cowboys from hell » cecenlerin kurtleri hacamat etmesi » melih gokcek icin opera a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci