who ate all the pies 

kapat
  1. pro evolution soccer oynayanların sürekli tribünlerde asılı bir pankartta gördükleri cümle. böyle bir pankartın mantığını anlaybilmiş değilim
    #318416 (city walk, 05.06.2006 13:40 ~ 13:41)
  2. genellikle futbol maçlarında ingiliz taraftarlarınca söylenen bir şarkı*. tamamı da şöyle*.

Who ate all the pies?
    Who ate all the pies?
    You fat bastard,
    You fat bastard,
    You ate all the pies!
    #318436 (july4th, 05.06.2006 13:48)
  3. pes 4'de tribunlerdeki pankartlardan birinde yazan cumle.
    #792599 (bluedream, 30.10.2006 19:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

who ate all the pies başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. who ate all the pies ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu who ate all the pies nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about who ate all the pies. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metroda kitap okuyan artist » alevi » karim benzema » su tozu » huseyin uzmez » entry ve nick uyumu » 250 gram » sanabirciftsozumvar » testosteron » poisonx » pippa bacca » tematik entry » malum olmak » gemlik fayi » sanat yonetmeni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » sedir adasi » arti oy vermenin huzuru » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » sabr i cemil » ordinary day » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi » kadinlar seks icin cildiriyor » sozlugu ruhlarin basmasi » kriz enlemesine gecti » yayli yatak » kurt sorununa cozum onerileri » bir ogrenci sigarasi olarak winston » erno rubik