whitewolf 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fill in the blanks whit the correct order

© 2008 - uludağ sözlük

whitewolf başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. whitewolf ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu whitewolf nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» katapleksi » hulya avsar » atli kovboy » yabani » herkes evine » ekstrovert » sebahat tuncel » entheogenic » obsedor » tatarlarin bizi yendigine inanamiyorum » sehadet serbeti » uyakli cagrisim » nevizade » czech national basketball league » cuma ya da pasifik arafi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkek berberinin dirsege yaslamasi » gerdek gecesi diyaloglari » stereotipi » ucuzlere verilebilecek isimler » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » yaran minibus diyaloglari » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » amfetamin » undo control » illidan stormrage » mideyi sallayinca su sesi gelmesi » bira » asiret » koprofobi » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler