white hat 

kapat
  1. genellikle sahip olmuş oldugu bilgisayar, yazılım bilgisini iyi amaçlı kullanan heckerlara verilen ad.
    #860351 (memolf, 14.11.2006 23:44 ~ 23:45)

© 2008 - uludağ sözlük

white hat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. white hat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu white hat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 208 67 222 222 » kadin dedigin budur » esens » aktutun karakolu » christina aguilera » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » headbang » tikla arkadas bul » desperados » kalbimi kirdin fredo » aksam oldu huzunlendim ben yine » gloria golf resort » online store » messenger tv » light » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » unplugged in new york » yaz tatilini cadirda gecirmek » galatasaray a arka libero adaylari » teoman » aslan kral in oglu » kevin keegan » ilk cinsel deneyimini esekle yasamis esek » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » besiktasliyim sigara iciyorum » kudret » bosver » cim hokeyi » mute » osman gokcek » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci