white christmas 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. christmas is all around
  2. maybe this christmas
  3. christmas
  4. christmas with you is the best
  5. last christmas
  6. just like christmas
  7. christmas day
  8. the christmas song
  9. the nightmare before christmas
  10. merry christmas

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

white christmas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. white christmas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu white christmas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about white christmas. Copyright of the articles are belong to their authors.

» atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » berk oktay » yesil » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » el ayari » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » hyundai i20 » ruyalardaki kadar gercek insan » ekskavator » pvh19 » kadinlar seks icin cildiriyor » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » dask » yakisikli futbolcular » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kul ve kil » schmidt hakkinda » icine girilen kucuk kaygan delik » internet solculugu » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » boxer yazilari » serbest cagrisim » ozgur ruh » siirim geldi birakin beni » how do you talk to an angel » boyun fitigi olan birinin omuzunda aglamak » tostik » roma » kabana » narsizm