whistle 

kapat
  1. çok kaliteli bisikletler üreten bir firma - marka.

http://www.whistle.it/
    #2437915 (yoga yapan mistiq kedi, 07.10.2007 01:52)
  2. ing. islik,ıslık çalmak.(n,v)
    #3675654 (zoborey, 17.07.2008 03:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

whistle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. whistle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu whistle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about whistle. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 41 » schindler s list » uludag sozluk moderasyonu » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » naftol » universite ogrencilerinin eve cikma takintisi » henry kissinger » kurtlar vadisi izlemeyen kiraathane sahibi » kurt » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » okulu asmak » cete savaslari » sacmalama hakki » ben bu yaziyi sana yazdim » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akp » gecmeyen hickirik » dunyabizim com » alti sadirvan ustu minare » online olanlari alt alta okumak » kafkasli » tansas » astronotlarin idrar icmesi » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » iskender alin » bagirsaklarini desmek » masturi » metroda kitap okuyan artist » tematik entry » el ayari