whippersnapper 

kapat
  1. #3901625 ilginç bir damak zevkine sahip yeni yazar.
    *
    #3901630 (tu kaka bana, 01.09.2008 17:56)
  2. klavyesinde ki ctrl+c,v tuşları aşınmış yazar. birazcıkta x.

http://www.uludagsozluk.com/k/oral-seks-ogreniyorum/
    #3902966 (objebi, 01.09.2008 22:39)
  3. sözlük ahalisine oral seks'i en ince ayrıntısına kadar öğreten yazar.
    #3903024 (shaqmarion, 01.09.2008 22:53)
  4. 5. nesil bazı sorunlar yüzünden kafa izninde olan , hemen gelmesi dört gözle beklenen kanka kişisi.
    #4127078 (xellamony, 23.10.2008 09:32 ~ 26.10.2008 13:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

whippersnapper başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. whippersnapper ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu whippersnapper nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about whippersnapper. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlukteki kurt dusmanligi » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » mondstern » tepetaklak » yenebilme ihtimali » dost sen mi geldin » 24 mart 2007 gebzespor fenerbahce maci » mustafa rakim efendi » jadeh » delikanli engin » hendrix » 3 hurel » rai uno » besiktask » ozgur ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet kanneci » galat i his » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » erkegi evlenmeye ikna etme teknikleri » tayyib madencilik » hatun yazarlara saldiran yazarlar » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » universitede fotokopi ceken eleman » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » chp nin dini siyasete alet etmesi » ulker coko misket » dtp lilerin milliyetci olmasi » mikrofon sungeri » the notebook » o kiz bu kiz