which 

kapat
  1. ing. hangi, hangisi anlamındaki soru kalıbı kelimesi. wh questions olarak geçer toplam hali.

(bkz: what)
    (bkz: who)
    (bkz: where)
    (bkz: when)
    (bkz: why)
    (kutupsal form, 05.06.2007 17:41 ~ 17:42)
  2. ing. kaçıncı anlamına da gelebilen kelime.
    (nevarki, 19.12.2007 00:55)
  3. --spoiler--
    Three sweet switched Swiss witches watch three washed Swiss witch Swatch watch switches. which sweet switched Swiss witch watches which washed Swiss witch Swatch watch switch?
    --spoiler--

ornek tumcede 2 tane bulunan edat.
    (revolter00, 19.12.2007 01:05)
  4. unix'te komutun yerini bildiren komut.

revolter00@rvl:~$ which startx
    /usr/bin/startx
    (revolter00, 16.03.2008 17:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tavuk utmek » dinsadansdjeveldyrkaar » iyisi mi » galatasarayli taraftarin fenerbahce yi alkislamasi » shoot first » shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum » fuat karip » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir diyen aptaldir » yolda yururken birden amuda kalkma istegi duymak » new york knicks » paul scholes » ucu ceyrek gece yonu » zorbey » yalnizlik » her sikim hiyar diyene bir avuc tuzla gitmek » blow up » grace is gone » pismis kelle » mimesis » balikesir » ucretli ogretmenlik » karisini internette satisa cikaran boynuzlu erkek » hizirla kirk saat » kuafor » yilmaz morgul » turkiye sozluk » dolmustan inme istegini soyleme cesitleri » dogum gununde sinava girmek » turhal in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa