where is the target 

kapat
  1. red alert 2 tanya adams adlı bayan ajan karakterinin repliği.
    #4091971 (notrinova, 15.10.2008 16:35)
  2. (bkz: locked and loaded).
    #4092067 (goyaym o dibaya, 15.10.2008 16:55 ~ 16.10.2008 12:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

where is the target başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. where is the target ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu where is the target nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about where is the target. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mustafa » solmak » cassio de souza soares lincoln » besibirarada » aclik kader olamaz » aglatan sarkilar » baskanlik makami » umit sayin » yigit cafe » gaylik muessesesi » streng » soktum girdi » cumlede gizli ibneyi bulmak » harlem de i hate niggas tabelasiyla dolasmak » hastayken burundan gelen islik sesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marta lynch » bekir coskun » cinsel organina lakap takmamis erkek kisiliksizdir » ruyalarin kadini » ege universitesi ogrenci koyu » beyaz muslumanlar » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » asiri makyaj yapan kadin » linger » icmal » hircin ruh » max payne » hans zimmer james newton howard » hayretsin » arka sokaklar