when it s cold i d like to die 

kapat
  1. (bkz: moby)

Where were you when I was lonesome
    Locked away in this freezing cold
    Someone flying, only stolen,
    I cant tell, this nights so old,

I dont wanna swim the ocean,
    I dont wanna fight the tide,
    I dont wanna swim forever,
    When its cold Id like to die.

What was that, my sweet sweet nothing
    I cant hear you throught the fog
    If I holler let me go
    If I falter let me know

#3935174 (sew7, 08.09.2008 17:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

when it s cold i d like to die başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. when it s cold i d like to die ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu when it s cold i d like to die nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about when it s cold i d like to die. Copyright of the articles are belong to their authors.

» call me » sozlukteki kurt dusmanligi » kurt cobain silahi » alanya daki abazanlar » michael olowokandi » celim » cagimizin en buyuk hastaligi humanizm » yesil » ben tovbemi geri aldim » her aksam icmek » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi » deniz ve mehtap » kadinligin 21 hikayesi » ee ne var biz de uefa kupasini aldik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pante rei » cingene pilici » egil kopek » kufurlu entry e hayir » ben sizofren degiliz » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » citen » chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi » universitede hocalara verilmis ayarlar » sacmalamada sinir tanimamak » bebeklesmek » derin ruh » altinoluk » bicir bicir » head and shoulders