when i was in america 

kapat
  1. henüz türkçe öğrenmemiş bir amerikalının veya amerika görmüş bir insanın sözüdür.
    work and travel ile gidip gelmiş, iki cümle ingilizce öğrenmiş memleketim gençleri ise türkçe konuşmayı ve "ben ımerika'dayken" demeyi daha uygun buluyor.
    #3541229 (stalker, 15.06.2008 16:43)
  2. (bkz: ziya)
    #3541230 (vurursa gol olur, 15.06.2008 16:44)
  3. (bkz: when i was in americadaykene)
    (bkz: sakıp sabancı)
    #3541249 (P0is0n, 15.06.2008 16:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

when i was in america başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. when i was in america ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu when i was in america nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about when i was in america. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlukteki kurt dusmanligi » amee » ali guncar » 80 lerin sonunda cocuk olmak » time warp » kurdun gelini » kafkasli » mozart kv » bir zaman bir posta bir fanatik » huseyin uzmez » fikirtepe » klimatolog » cizgisini belli eden yazar » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » sentenced » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » sevmek » uyurken sutyen takmayan kadin » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » avea ya acik mektup » yigilmak » usuyorum oyleyse hava soguk » egemenlik 5 yilda bir milletindir » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » mahalle maci » uskup yoresi » kederli ruh » bir baslik daha acarsan vururum » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » richard dawkins