when i find love 

kapat
  1. güzel sözlü xyz şarkısı.

*

all alone i stand
    black and blue inside
    stranger on this land
    where dreams are known to hide
    does it matter now
    words we never meant
    i saved my heart somehow
    but i can't forget

when i find love
    i hope it to be a little like you
    when i find love
    when i open my eyes
    let it be you

evil clouds roll by
    i made it through the rain
    and i swear ... i swear i'm gonna try
    to carry on again
    if shooting stars don't lie
    you'll come back to me
    and i know ... i know it's in the sky
    for us to see

when i find love
    when i find love
    when i open my eyes
    when i find love

i saved my heart somehow
    but i can't forget

when i find love
    when i find love
    when i open my eyes
    let it be you
    #1295251 (mini mini bir nick konmustu, 12.02.2007 19:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

when i find love başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. when i find love ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu when i find love nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about when i find love. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » cingene pilici » avignon tiyatro festivali » fenerliyim ama tedavi goruyorum » imkani dahilinde isletmeyi somuren calisan » alejandro gonzalez inarritu » ekskavator » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » we the living » kizilsonya » ogretmen » 21 aralik 2008 turkiye yi kurtariyoruz zirvesi » burden » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mazhar alanson » totiman » 16 kasim 2008 ales » kelimelerin efendisiyim » topshop » suspicious minds » jf ray london » sozde muslumanlar » roma » garabet ten inciler » sohodo » oglum benim » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » kopekleme yuzerek kiza hava atmak » uzun esek oynayan kizlar