whaz up man diyene fine thanks demek 

kapat
  1. amerika'dayken resmen başıma gelmiş rezillik. nigganın teki whaz up der ve olaylar gelişir:

-whaz up man?
    +(hastır ne dicem lan şimdi)eeii..fine..thanks..and you?
    -ooww mann!
    #4071564 (kronik kuzu, 10.10.2008 22:25 ~ 22:26)
  2. what's up man cümlesine bir beyaz olarak what's up nigga derseniz sonu cinayetle sonuçlanacak eylem. aman diyim.
    #4071573 (jigga, 10.10.2008 22:27)
  3. amerika'ya giden neredeyse her türk insanının yaptığı hatadır. what's up sorusunu direk çevirip naber olarak algılayan bir kişinin başına gelebilecek olaydır.
    #4071599 (ThoRiuM, 10.10.2008 22:31)
  4. beyaz adam muamelesi gormenizi saglayacak eylemdir. wazzap sorusuna cerilecek yegane cevap bud light reklamindaki gibi uzun uzadiya "waaaauuzzaaaaaapp" demektir.
    #4071616 (ganj nehri kutsal abdest suyu, 10.10.2008 22:34)
  5. (bkz: ben amerikadayken)
    #4071654 (ThoRiuM, 10.10.2008 22:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

whaz up man diyene fine thanks demek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. whaz up man diyene fine thanks demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu whaz up man diyene fine thanks demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about whaz up man diyene fine thanks demek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» head and shoulders » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » nuri pakdil » aclik kader olamaz » 24 mart 2007 gebzespor fenerbahce maci » sansim olsa kiz dogardim » kurtlar vadisi yemekteyiz » cumhuriyet halk partisi » insomnia » hocaniz mancini golcunuz oliviera » melih selcuk » ergenekon orgutunun lideri » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » ahmet turan alkan » aslinda bir konu var » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir erkekten beklenenler » 17 kasim » selahaddin universitesi » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » ekspertiz » scream » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » avea ya acik mektup » hatiralar sarmis 4 1 yanimi » mulayim » uyumak istememek » yavsak ruh » turku cigirmak » kendiniz olmasaydiniz kim olurdunuz » jainizm