what the fuck is that 

kapat
  1. ''noluyo lan .mına koyiyim'' tadında bir ingilizce söylem.

- kamil, what the fuck is that?
    + noluyo lan .mına koyiyim, s.kerim belanı.
    - tamam işte bende onu diyorum. noluyo?
    + haa, iyi, i dont nov .mına koyiyim. işte entry, sözlük falan.
    #4069865 (nicky salapu, 10.10.2008 15:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

what the fuck is that başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. what the fuck is that ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what the fuck is that nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about what the fuck is that. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uyumayan insan » holysin » mintax » transfontanel » anadoluyum ben » ruyalardaki kadar gercek insan » obama nin atalari turk asilli » yaran msn iletileri » yigit cafe » deneysellemek » musliman » tkp » baklava yerken ayran icmek » nu cizerken erekte olmak » barack obama nin turkler hakkinda dusundukleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » army men world war » disko krali » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » bon iver » kurtlar vadisi izlemeyen kiraathane sahibi » seninle bu konuyu tartismayacagim demek » makinizm » chopper » robinson crusoe ve cuma » modernlesen muslumanlar » sabanci » zor gunlerden geciyoruz » erekte olmak icin yer arayan erkek » esantiyon » cicciolina