what the fuck is going on 

kapat
  1. turkce'ye tam olarak cevirmek gerekirse, "ne oluyor burada .mina koyim ya" veya "ne oluyor lan burda" gibi anlamlari olan agresif ingilizce sozdur. yabanci filmlerde siklikla rastlayabilirsiniz. ingilizlerin, ozellikle amerikanlarin selamlasmasi bu hali almistir desek yalan da olmaz.

gunluk dildeki telaffuzu "vat da fak iz goin on" seklindedir.

yazari da varmis bunun; (bkz: vattafakizgoin10).
    #3423849 (KoPuSh, 20.05.2008 20:15 ~ 20:16)
  2. cem yilmaz 'ın stand up gösterilerinde ha bire söyleyip durduğu cümle.
    #3423852 (alone with everybody, 20.05.2008 20:15)

© 2008 - uludağ sözlük

what the fuck is going on başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. what the fuck is going on ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what the fuck is going on nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» john fitzgerald kennedy » mencilis magarasi » yazar burda sevgiliye seslenmis » kirikkale » sevgilinin kulagina bir sey fisildamak » wretch » sadik abi » patrick rafter » garip » hayatimin en mutlu aniymis bilmiyordum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games