what the fuck is going on there 

kapat
  1. Zenci diyaloglarıyla dolu komedi filmlerinde duyulmasından bıkılan replik.
    #291094 (fth, 29.05.2006 21:22)
  2. daha az kufur iceren versiyonu icin;
    (bkz: what the hack is going on there?)
    #291115 (Confusedy, 29.05.2006 21:28)
  3. en belirgin testere filminde gördüğüm, kendini ayağı zincirle bağlı halde gören şahsın korkulu bir şekilde attığı nara.türkçeye altyazı olarak:
    hey lanet olsun adamın neler oluyor burda diye çevirmişlerdi...
    #408026 (serkk, 09.07.2006 12:30)
  4. vuda fak iz goğona dea şeklinde telaffuz edilir.
    #3636859 (damat hobbit pasa, 08.07.2008 14:25)
  5. ingilizce konuşanların defalarca kullandığı bir kalıptır.
    #3698101 (brian o conner, 21.07.2008 19:13 ~ 19:17)

© 2008 - uludağ sözlük

what the fuck is going on there başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. what the fuck is going on there ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what the fuck is going on there nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» can t smile without you » mao » ahmet hakan coskun » abberline » muz orta » golf » devlet memuru » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » 3rd movement cadenza » tegetsel konusma » alev korun » poison » windows vista » avrupa yakasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sona dogru » perseverasyon » usti nad labem » ortasi delik sabun » ozkiyim dusunceleri » isten eve donmus baba davranislari » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » amacsiz kalmak » venividivici » west » aura noir » noesis » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » wynonie harris » wireless nargile