what the fuck do we know 

kapat
  1. KUANTUM MEKANiĞiNi MiKRO ALEMDEN MAKRO ALEME TAŞIYAN YAŞAM FELSEFESi iLE iLGiLi FAYDALI BiR BELGESELDiR. iLGiLENENLERE.
    #1105350 (limonsuz diyet kola, 04.01.2007 18:12)
  2. (bkz: what the bleep do we know)
    #2587478 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 13.11.2007 20:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

what the fuck do we know başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. what the fuck do we know ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what the fuck do we know nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about what the fuck do we know. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cekette bulunan istenmeyen kadin tuyleri » kenneth andersson » ismi ogrenilen kiza aa en sevdigim isim demek » ilk is gunu » 40 larin cocuklari » elveda rumeli » ulker coko misket » mintax » solmak » iran da erotik bulunan agaclarin kesilmesi » plakasini aldin mi » ustad » fizikhakkinda com » love is wicked » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » on ikinci cumhurbaskani » ayrilik » bicir bicir » hyundai i20 » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci » futbola siyaseti karistirmak » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » cernobil » tematik entry » hasta ruh » hayat sen ne cabuk harcadin beni » kisisel illet » gelenege isyan da gelenekseldir » ask essogluessegi