what s up meen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. wh
  2. wh questions
  3. whack
  4. whack your boss
  5. whad ya say
  6. whale
  7. whale acilisi
  8. whale rider
  9. whale shark rhincodon typus
  10. whale watching

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

what s up meen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. what s up meen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what s up meen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about what s up meen. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cemal hunal » terbiye yoksunu » akasya asilturkmen » buyulu gercekcilik » panta rhei » pvh19 » znsrky » djeep » bursa nin islamci marketleri » ask degil » richard dawkins » bu memleket nereye gidiyor » gasyan » taygun erdem » berk oktay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anadoluyum ben » el camino de los ingleses » turk dusunce hayatinin recep ivedik i » askin baslamadan bitmesi » mercimegi firina vermek » topshop » varsani » kadinlar seks icin cildiriyor » uyurken sutyen takmayan erkek » yilbasinda saglik mutluluk huzur dilemek » ozgur soylu » yaslilik » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » sen bekle sen gec » turkiye is bankasi