what if 

/ 6
  1. her şeyin altında bir kötülük arayan, fesat kişi. yok benim anlamadığım petek dinçöz gibi bir hatunu neden sevmezsin? ya da yıldız tilbe'yi neden beğenmezsin... ama black to black * *dinleyip hava yapmayı biliyorsun...
    bak arkadaşım, bu işler böyle olmaz... yarın; amy winehouse da alıp cuma ya gideceksin * sonra unkapanı'na uğrayıp ferdi ve müslüm kasetlerinin serisini alacaksın...***
    #3680891 (gazoz_kapagi, 18.07.2008 04:11)
  2. meşur olursa menajeri yapar artık beni * * * black to black gerçekten güzelmiş. sesi güzel ama inşaat tozu yutması gerekir .ayrıca kız olsam beni babamdan istemesi için yalvaracağım kişidir. *
    #3850230 (lucarelli99, 21.08.2008 18:10 ~ 06.11.2008 14:15)
  3. (bkz: deli)
    #4109665 (wolfshade, 19.10.2008 12:32)
  4. sözlükte tıfıl iken, daha zirvelere gitmekten çekinirken elimizden tutmuş abla yazar. aynı zamanda mine çayıroğlu'na benziyor. selam eder, sen kasılmıcan da kim kasılacak derim. saygılarımla...
    #4163525 (RockBursa, 30.10.2008 22:25)
  5. bana seda sayancı diyen yazar. sevinsem bi türlü hayıflansam bi türlü. nal gibi karması var. herhalde sevilen biri. sevinsem insan demez mi seda sayancı denyo diye. neyse ben yine de temkinli davranayım. içimden sevinirken, dıştan hayıflanayım bana seda sayancı dedi diye.
    #4163820 (gulhan seven adam, 30.10.2008 23:06)
  6. güldürebildiğim için sevindiğim nickaltı entrylerinden anlaşıldığı üzere celebrity olan yazar, hayır hakaret değil bu. *
    #4172774 (mojorisin, 01.11.2008 23:05)
/ 6
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

what if başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. what if ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what if nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about what if. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fotokritik » kisisel illet » kendini kulturlu gostermeye calisan kisi » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » geldiler » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi » haggar » futbolcularin mac oncesi sarmas dolas olmasi » radyo sol » klimatolog » gaylik muessesesi » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » bekaret » toni schumacher » moderasyonun espri anlayisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sedir adasi » 1908 » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » fenerliyim ama tedavi goruyorum » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » kyriakos papadopoulos » sisko ve sisman arasindaki farklar » nokia 6210 » bursa nin islamci marketleri » kismetse devrim de yapacagiz hamdolsun » mahalle bakkalina acik mektup » raca » karl malone » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » seks