what if 

/ 6
kapat
  1. yanakları sıkılası canlı *
    #2950731 (nizami, 04.02.2008 21:54)
  2. (bkz: çaylak)
    #2950741 (cheap death, 04.02.2008 21:56)
  3. sık kullanılan bir örnek vermek gerekirse *
    - yapmazsam ne olur ulan!

- what if i wont do ulan!
    #2950781 (mezarkabul ftw, 04.02.2008 22:05)
  4. o mahzen gibi yerde ilk gördüğüm insan,çanakkalelerden zirve için gelmiş.organizatör olması nedeniyle bir orada bir buradaydı konuşma imkanım olmadı lakin bir daha geldiğinde kıstıracağım.
    #2951180 (igor, 04.02.2008 23:09)
  5. orta asya ve balkanların en patetes organizatörüdür kendileri. dokunmaya korktum kırılıp dökülecek diye. * şaka bir yana uzun zamandır görmeyi bekleyip göremediklerimdendi, zirve ilaç gibi geldi diyebilirim. bunu saymıyorum!
    #2953111 (MeLaNKoLiK, 05.02.2008 10:17)
  6. sözlüğün en şuursuz elemanı olmasına rağmen naif bir kişiliğe sahiptir. zirvede tanışma olanağına müşerref oldum. gece boyunca tepesinde ızdırap gibi dolaştım durdum paso bira taşıttırdım elemana... sabaha karşı haince bir plan kurup beni uyutmama eylemine geçti ama kaçın kurrasıyım yemedim, boru gibi uyudum. benden dizlerini esirgedi alacaği olsun hesaplaşacağım bunun için!* *
    edit: bu arada beni uyutmamak için uğraşırken kendi sızıp kalmıştır. eh ben demiştim içkiyle oyun olmaz benle yarışılmaz diye ama dinlemedi...
    #2953441 (dusunenadam, 05.02.2008 11:59 ~ 12:01)
  7. zirve organizatörü güzel insan. kendisiyle çanakkale'de organize ettiği zirvede tanışma imkanı bulunmuştur. bazı sebeplerden dolayı tarafımca haddinden fazla alıkonulmuştur. birlikte çanakkale'nin altı üstüne getirilmiş gezilmedik yeri kalmamıştır. zaten o kadar da büyük bir yer olmadığından dolayı fazla da sağda solda dolaşılmamıştır. ismini hatırlamadığım ancak "karizmatik" kel adamların * bulunduğu bir filme gidilmiş, kendisi korkudan filmin her anı olduğu sandalyede zıplayıvermiştir. pek komik pek bir güzel korkma tarzı vardır kendisinin, zira gerilim filminde yarılmamı sağlamıştır. küçük gözlerini sonuna kadar patlatarak, mısır kutusundan mısırları bakmadan alıp yiyerek, hop oturup, hop kalkıp izlemiştir filmi.

efendim kapı gıcırtısında oynayıveren hatun derler ya. bu da onlardandır. ara bir sokakta, bir bardan gelen müzik eşliğinde başlamıştır oynamaya. kendisine "hadi yürü" talimatı verilmese sanırım bütün zirveyi sokak arasında oynayarak geçirecekti.müzik ve sinema hakkında geniş bilgi sahibi olduğu belli olmaktadır. bu konularda da sahip olduğu birikime saygı gösterilmelidir. zira yapılan muhabbetlerde bu konular hakkında ne kadar geniş bilgi birikimi olduğu belli olmaktadır ve bu eline de yansımıştır. * ayrıca kendisi şarkı da bestelemektedir. bestelediklerine canlı olarak dinleme şerefine sahip olmamı sağlamış, ayrıca çok güzel bir neşe karaböcek taklidi yapmış, sokak ortasında beni kahkahalara boğmuştur.

Bir tiyatrocu mimiklerine sahip olan yazardır. duyguları ve hissettikleri hemen mimiklerine yansımaktadır. kocaman bir gülüşü vardır kendisinin. uluslarası politika hakkında ise oldukça bilgisi olan biridir. (bkz: benazir butto) her ne kadar güler yüzlü olsa da oldukça gururlu biridir. kendisi hakkında pek şaka yapılmasını sevmez. hemen açar ağzını yumar gözünü. efendim öyle bir bağırmaktadır ki kendisi kulakları sağır edercesine, soluk almadan. onda da ayrı bir güzellik vardır ancak.

birazcık sakarlık da bulunmaktadır kendisinde. ancak öyle masum bir moda girer ki, zarar vermiş olsa da pek kızası gelmez insanın. aksine güldürür.ayrıca paintten müthiş çalışmalara da imza atmaktadır. çok güzel dis havasında kafiyeli, sanatlı şiirler yazabilen sanatsal bilgisi bir hayli fazla olan yazardır.

zirvenin finalinde ise üzüntü vermiştir, bir daha görülemeyeceği için...
    #2956878 (irishstorm, 05.02.2008 22:39)
  8. vermeyi vaad ettigi kupanın üstüne yatmaya ugrasmıs, kem demiş küm demiş, basından damla damla ter akıtmıs, bi logo yaparak işin icinden kurtulmaya calısmıs yazar dicidir.****
    #2970030 (corpsebride, 08.02.2008 05:52)
  9. en beğenilen entrylerine baktığımda, "allah allah ulan bak şimdi, bu sözlük de nerden biliyor benim en çok bu entryleri sevdiğimi, hakkaten teknoloji çok ilerlemiş" dediğim yazarlardan..
    #3001146 (oldu, 14.02.2008 09:24)
  10. flyleaf, skid row, cold play sevdiğini düşündüğüm, ve diğer sevdiğim grupları da sevdiğini sandığım ya da öle olmasını istediğim zanımca pek kafa dengi sempatik yazar. tanımıyorum etmiyorum ama hem müzik zevkinden hemi de entrylerinden bildiğim kadarıyla gerçek hayatta tanışsak yapışıp zorla arkadaş yapardım kendime. zaten de meslektaşım. *
    #3098670 (birgarip, 05.03.2008 20:33)
  11. canı sıkılan yazar. ne yapayım lan bi akıl verin. *
    #3216151 (what if, 31.03.2008 23:57)
  12. öl dese öleceğim hayatımın erkeği.
    #3320415 (mevta, 26.04.2008 08:02)
  13. laf sokmak için yanıp tutuştuğum biri, sanırım yazar! yazılarını takip edecek kadar değerli bulsaydım eğer, sokacak lafta bulurdum ama ne yaparsın...kendisi beni forum yazarı olarak nitelendirmiş, bu kötülük dolu sözler bunun için(hakettin ama) onun dışında fena birine benzemiyor, that's it.
    #3339766 (istanbulcool, 30.04.2008 17:55)
  14. aylar gecti sen gelmez oldun demek istediğim özlenen yazar.
    #3454337 (cheap death, 27.05.2008 14:47)
  15. bana güccük sıfatını takmış yazar. ama neşeli, hoş sohbetli, yardımsever bir adam.*
    (bkz: güccük mü canın sağolsun)
    #3485155 (ExeLaNcE, 02.06.2008 23:02)
  16. "what if you should decide
    that you don't want me there by your side
    that you don't want me there in your life" kısmıyla algılarımın içine sıçmış olan coldplay şarkısıdır. kaçıncı kez dinliyorum bilmiyorum ama ekrana mal mal bakmama neden oldu öncelikle. karışık bi' şarkı ondan da olabilir. ama müziğe bıraktığında kendini insan muazzam oluyo. ha son olarak "how can you know it when you don't even try" şeklinde haykırıyor ve yazımı saçmalayarak sonlandırıyorum.
    #3571405 (bionic, 22.06.2008 22:39 ~ 22:40)
  17. sabahın kör bir vaktinde yazılı biçimde anlaşma yeteneğimin yok olduğu bir anda sabrını denemiş olduğum yazar.
    *
    #3622314 (kafir kesen musluman kedi, 05.07.2008 07:51)
  18. sıcak kanlı, hoşsohbet muhtrem insan. çocukluğumuz birazcık benzermiş. *
    #3630427 (fehimsiz ekmek, 07.07.2008 01:08 ~ 01:17)
  19. bazı yanlış anlaşılmalar sayesinde bir hayli eğlenilebileceğini bana kanıtlamış, eğlenceli yazar. bir hayli de ileri görüşlüdür ayrıca. *
    #3634055 (fehimsiz ekmek, 07.07.2008 21:38 ~ 21:42)
  20. dokunuşları beni tahriş ve tahrik eden yazar. * ah söyle etli butlu olsa da bir ısırsam. bir rus atasözü der ki;

elleyemiyorsan, ısıracaksın.
    #3634772 (MeLaNKoLiK, 08.07.2008 00:09)
  21. (bkz: sıyır sıyır)
    #3634801 (what if, 08.07.2008 00:14)
  22. (bkz: çatlak profesor)
    #3634823 (corpsebride, 08.07.2008 00:18)
  23. bir gün studyoda arkadaşlarla slep atarkene studyoya bu geldi. yok napıyorsunuz hoş beş felan derken onun ismi slep değil slap diye tutturdu meğer vakti zamanında bas*istmiş. dedim "birader ben aslen elektrocuyum slep mlep anlamam bana öle artizlik yapma yalarımmm!" sonra neyse aldı bası eline başladı slep atmaya. bir atıyor bir atıyor... arkadaşlarla ayakta alkışladık. ha ayakta alkışladık dediğime bakmayın studyodayız acep herkes ayakta zaten. çok sevindi kerata çok mutlu oldu. akabinde dertliymiş eleman dedi bi cafeye gidelim iki dertleşiriş. "aa ne tesadüf bende dertliyim dedim" dedim.

oturduk böle sakin sessiz bi ortama söyledik içkilerimizi. bunun hatun kişiyle sorunu varmış. "aa ne tesadüf benimde hatun kişiyle sorunum var" dedim. sonra yile slep atıştık. meğer bu kız arkadaşından ayrılmak istiyormuş. "aa ne tesadüf bende kız arkadaşımdan" ayrılmak istiyorum dedim.* akabinde bu "ben viskiyi sek severim" dedi. "aa ne tesadüf bende viskiyi sek severim" dedim. bi kaç kadeh içtikten sonra eli elime değdi. aa ne tasadüf benimde elim onun eline değdi. aniden kendimi yatakta slep atışırkene buldum. "lan noluyoruz" dedim. bana yaklaştı ve "ben gayım birader" dedi. "aunagoyinn ben gay may değilim lan şimdi zıçıveyşın" dedim. sonra yavaş yavaş üstüme gelmeye başladı...

akabinde uyandım. "oh bee rüyaymış hamına goyim dedim".
    #3641735 (replica, 09.07.2008 14:57 ~ 15:09)
  24. an itibariyle radyo aspirin'de bana özel yayın yapan yazar, yok yok bi tarafım kalkmadı sakin ol. ne sevdiğimi nasıl da bilir. saolası varolası yazar, insan hede hödö.
    #3657517 (point dorgue, 13.07.2008 04:30)
  25. (#3675422) nolu entrysi ile vatana millete ne kadar hayırlı bir tercüman olduğunu bir kez daha göstermiş yazar.**
    #3675485 (replica, 17.07.2008 02:16)
/ 6
© 2008 - uludağ sözlük

what if başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. what if ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what if nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir calar saat olarak cinler » yesil isik yanar yanmaz kornaya basan adam » yazin ders calismak » bir kilo pamuk mu agirdir bir kilo demir mi » gelincik » piano piano bacaksiz » tahsin mayatepek » fakir kiz tavlayamayan zengin » takimli olum maci » cigdem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci