what dreams may come 

kapat
  1. robin williams ve yine ana karakterde doktor birlikteliği, yetmedi mi artık patch adams' ısı şusu busu, aynı acıları sezinleyen fiks tipleme, derin mesaj veren adam birlikteliği diye sorgulatan filmlerden biridir... bu sefer sözüm ona farklı olarak ''sürrealist de yaklaşırım, böyle de mesaj veririm, insan ruhunun derinliklerine şahane inerim'' filmlerinden biri daha.. efekt de var, resim var, tıp zaten bizden; işte sana robin williams ve ısıt ısıt yedir halleri, doymayanlara... yok mu başka.
    #554874 (hosaf, 18.08.2006 21:23)
  2. dante'nin ilahi komedya'sından esinlenilmi$ ^98 yapımı vincent ward filmi..
    cennet - cehennem betimlemelerini muhte$em bir görsellikte sunar.
    #945412 (ceviz agaci, 03.12.2006 22:09 ~ 22:10)
  3. thought is real, physical is illusion repliğiyle hafızama kazınmış film. Türkçeye neden Aşkın Gücü olarak çevrilmiştir hiç anlamam o filmde aşktan öte muhteşem tasvirler, harika bir anlatım, iyi bir oyunculuk biraz da felsefe var. Tekrar izleyeyim bari..
    #1906546 (maruska, 11.07.2007 03:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

what dreams may come başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. what dreams may come ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what dreams may come nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about what dreams may come. Copyright of the articles are belong to their authors.

» milletler arasi » houston rockets » almadigi dersin sinavina giren adam » imkani dahilinde isletmeyi somuren calisan » duvar » kuka » tuba06 » gel gunlerim » john leshiba mosheou » perde tutturgaci » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » subcomandante marcos » nokia 8110 » teoremsel » adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yarock hasan » 1908 » basliklari alt alta okumak » ferhat goter » tkp » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » erkek olmaktan tiksinilen anlar » sokakta dondurma yalayan afet » 17 kasim » amsukatif » linger » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » temel demirer » terminator the sarah connor chronicles » tarihteki unutulmaz ayarlar