what do you want from me 

kapat
  1. division bell albümünden güzel ve rahatsız edici bir parça.
    (pink floyd)

sözleri şöyledir,

"As you look around this room tonight
    Settle in your seat and dim the lights
    Do you want my blood, do you want my tears
    What do you want
    What do you want from me
    Should I sing until I can't sing any more
    Play these strings until my fingers are raw
    You're so hard to please
    What do you want from me

Do you think that I know something you don't know
    What do you want from me
    If I don't promise you the answers would you go
    What do you want from me
    Should I stand out in the rain
    Do you want me to make a daisy chain for you
    I'm not the one you need
    What do you want from me

You can have anything you want
    You can drift, you can dream, even walk on water
    Anything you want

You can own everything you see
    Sell your soul for complete control
    Is that really what you need

You can lose yourself this night
    See inside there is nothing to hide
    Turn and face the light

What do you want from me"
    #658706 (bl, 23.09.2006 07:14)
  2. "
    You can own everything you see
    Sell your soul for complete control
    Is that really what you need

You can lose yourself this night
    See inside there is nothing to hide
    Turn and face the light

What do you want from me
    "

kendimi kaybetmiştim. gerçekler hayallerle karışıyordu.. hayalci miydim? aşırı istekli miydim? eksiklerimi mi gidermeye çalışıyordum?

boşluktu, sen söylemiştin. doldu ve boşaldı. evet, kendini bir boşluk yerine koydun; ya da beni seninle boşluklarımı doldurmayı düşünecek kadar sefil gördün; bilemiyorum.

ama ruhum vardı ve hala var; seni çıkartıyorum içinde zamanla. çık. kalma içerde. artık orası soğuk. hasta olacaksın.
    #658707 (bl, 23.09.2006 07:15)
  3. tecavüze uğramadan önce duyulması muhtemel laf öbeğinin ingilizce telaffuzu.

(bkz: I just want to hug you lovely) or
    (bkz: I just want to f**k you)
    #658745 (BlindGuardian, 23.09.2006 09:42 ~ 09:43)
  4. pink floyd gitaristi david gilmour la karısı polly arasındaki bir tartışma esnasında söylendiği ileri sürülmüştür, pink floyd isminde bir kitabı olan andy mabbett tarafından. (aynı kitaba göre; lafı, kimin kime söylediği bilinmemekteymiş, şarkı da burdan çıkmış.)
    #659884 (salamander, 23.09.2006 17:32)
  5. bir cascada şarkısı.
    #3250025 (örümcekkafalı, 09.04.2008 15:20)
  6. psikopat katil tarafindan kacirilan bir kisinin salya, gozyasi, kan ve sumuk birbirine karismis baloncuk olustururken, "vaduyvafameeeee!" seklinde bagirarak soyledigi tumce.
    #3250077 (revolter00, 09.04.2008 15:31 ~ 15:32)
  7. hakkında söyletilerin haddi hesabı yoktur. şarkı, pf menajerine de yazılmış olabilir. ayrıca roger waters a da yazılmış olabilitesi vardır. şahsım açısından ruh sömürücü sevgili, arkadaş, tanıdık kim varsa onlara hitap eder.
    #4234294 (sanzelize canavari, 15.11.2008 21:24)
  8. amerikan klişelerinden.
    #4234297 (pentagram464, 15.11.2008 21:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

what do you want from me başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. what do you want from me ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what do you want from me nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about what do you want from me. Copyright of the articles are belong to their authors.

» altini cizmek » ahmet hakan coskun » hazir corba » ermeni patrikhanesi » bencil kederler » gultekin avci » gonulcelen » son osmanli vs son samurai » besiktask » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » okuma yitimi » gooddua » klimatolog » rab » entry ve nick uyumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » cocuklar » olurmuuu » aile iletisim merkezi » fare imleci » platonik ask » ekspres » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » egemenlik 5 yilda bir milletindir » mahmut yildirim » basliga gore oy vermek » tomas abraham » jadeh