what can i do 

kapat
  1. antony and the johnsons'un i am a bird now albümünde bulunan güzel bir şarkı. vokalde rufus wainwright var.

what can i do
    when the bird's got to die
    what can i do
    when she's too weak to fly
    what can i do
    when she's calling my name
    she's crying
    mama, help me to live
    what can i do
    #2066872 (krmyrdsn, 04.08.2007 03:21)
  2. fatih terim jargonundan fırlamış gibi duran, fakat aslında gramer olarak hiç bir hatası olmayan ''ben n'apim ?'' manasındaki söz.
    #3551141 (notrinova, 17.06.2008 20:21)
  3. bullet for my valentine'ın suffocating under words of sorrow şarkısının bir diğer adıdır.
    #3551183 (WoLF, 17.06.2008 20:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

what can i do başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. what can i do ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what can i do nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about what can i do. Copyright of the articles are belong to their authors.

» film yerine altyazi indirmek » kimi kimi » sanabirciftsozumvar » ermeni patrikhanesi » hayata dair ic burkan detaylar » gozlerin doguyor gecelerime » sacini sariya boyatmis turk kizi » tsg 1899 hoffenheim » am paparasi » selcuk universitesi » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » serbest cagrisim » eksik okul » a101 » 24 mart 2007 gebzespor fenerbahce maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozlugu satmak » rapper ninja » kimse bilmez » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » uludag sozluk yazarlari cahil ve killidir » fethullah gulen » kizlara deger vermek » online olanlari alt alta okumak » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » geldiler » 2 milyonluk kosovalilar ve 20 milyonluk kurtler » cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » real love » ayrilik teni » iman