what are you talking about 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. big talking
  2. i don t know what you talking about
  3. look who s talking too
  4. are you talking to me
  5. keep talking
  6. look who s talking
  7. talking in your sleep
  8. talking about love
  9. what the fuck are you talking about
  10. trash talking

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

what are you talking about başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. what are you talking about ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what are you talking about nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about what are you talking about. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ismi ogrenilen kiza aa en sevdigim isim demek » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » fenerliyim ama tedavi goruyorum » reserve requirements » pust ruh » aile iletisim merkezi » nokia 6210 » astronotlarin idrar icmesi » sevebilme ihtimali » to love a woman » 60 » scream » dilek tutarken heyecanlanmak » dost » ajax cape town » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kiz arkadasiyla konusan erkege pandik atmak » dokunulan heykelin birden canlanmasi » seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir » kizlara deger vermek » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » birinin agladigini gormek » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » introduce a little anarchy » mintax » olympiakos fc » mahmut yildirim » kiz ile ilk bulusmada kafaya oturan komunist » sitelerde ki hakkimda kisimlari » 85 li misin lan » mardin