what are these beauties 

kapat
  1. ı saw you in the morning,
    You came very white to me..
    Do you grow in konak,
    oy oy eminem,
    what are these beatuies..
    what are these beatuies..

süperstarımız mustafa topaloglunun cıkıs parcası olan oy oy eminem adlı parcanın kendisince cevirilmiş ve albüm yapılmıs ingilizce versiyonu..gurur duydum..
    #209490 (cLasura, 03.05.2006 23:47)
  2. türk insanını yurtdısında temsil edebilecek en basarılı şarkı.yanlız anlamadığım şarkının burdan sonrasını sanırım ingilizceye çevirmemişler mustafa topaloglu hangi programa cıksa sadece bu kısmını ingilizce söylüyor gerisi türkçe..
    #214663 (pajalustı, 05.05.2006 21:19)
  3. what are these beatuies.. kısmını bir türlü melodiye uyduramadım.
    #214680 (atipik, 05.05.2006 21:23)
  4. yaratıcı ve bir o kadar da gereksiz üniversteli bi kısım öğrenci tarafından dile getirilmiş fakat bu öğrenciler beyfendiliklerinden dolayı kendisinden telif hakkı istememişlerdir
    #214693 (monolith, 05.05.2006 21:25)
  5. duyduğumda yarılmama sebep olan şaheser. mustafa topaloğlu'nun şarkıyı acayip ciddi bir ifadeyle söylemesi ise ayrı bir renk katmaktadır olaya.
    #214820 (watasiva, 05.05.2006 21:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

what are these beauties başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. what are these beauties ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what are these beauties nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about what are these beauties. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cekilen sifona iseyerek yardim etmek » aglatan sarkilar » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » insan hatalariyla yasar » gerceklesmesi imkansiz olan hayaller » real love » kreatif yazar » teno » ilk gecesinde moderator olan yazar » sozlukle ilgili istekler » ogretmen » turuncu sacli kadinlar » chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi » sky turk » fadik sevin atasoy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozledim » hasta ruh » kan sporu » blod » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » alnac » kurtlar vadisi yemekteyiz » yaran videolar » melis birkan » sabr i cemil » nostalgiaplatz » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » lancel » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim