whale shark rhincodon typus 

kapat
  1. * balina kopekbaligi. dunya'daki en buyuk balik. 165 metre falan boyunda, uc-bes ton agirliginda.
    http://www.flmnh.ufl.edu/.../questions/questions.html
    #2725945 (narpiz cigneyen yilki ati, 21.12.2007 16:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

whale shark rhincodon typus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. whale shark rhincodon typus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu whale shark rhincodon typus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about whale shark rhincodon typus. Copyright of the articles are belong to their authors.

» iskender alin » schmidt hakkinda » okuz ruh » besibirarada » saw 5 » nagra » crab dance » alnac » 6 » tepetaklak » fahise ruh » cakirpence » ulkucu » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » chp nin komur dagitmaya baslamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sivastopol sokagi » diogo luis santo » serbest cagrisim » ogretmen » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » erno rubik » toto » turkiye nin en zeki kadini » mario jardel » kara kuvvetleri komutanligi » kurdistan universitesi » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » sol frame e mode istekleri » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci