wfo 

kapat
  1. 1994 tarihli aşmış bir overkill albümü.* dd verni isimli yaratığın bu albümdeki bass tonları insanın içini titretecek kadar kuvvetlidir. tracklist;

1. Where It Hurts
    2. Fast Junkie
    3. The Wait/New High in Lows
    4. They Eat Their Young
    5. What's Your Problem?
    6. Under One
    7. Supersonic Hate
    8. R.I.P. (Undone)
    9. Up to Zero
    10. Bastard Nation
    11. Gasoline Dream
    #3885214 (mico1912, 29.08.2008 00:19)
  2. overkill in gelmiş geçmiş en iyi albümü. bastard nation gibi bir şaheser barındırmaktadır.
    #3885307 (ewentry, 29.08.2008 00:41 ~ 00:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wfo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wfo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wfo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wfo. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turk futbolunun dunyadaki yeri » entry de reklam yapmak » hahaha nasil baslik ama » tomas abraham » evlense bile yalnizliktan kurtulamayan adam » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » webcam acan kizin cirkin cikmasi » yasamaz » barcelona » neyse ben gideyim artik » new star soccer 4 » wheatstone koprusu » reqius » adidas » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sohodo » yari turbanli kadin » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » siyasi kimligini bulamayan insan » olympiakos » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » ask essogluessegi » yaran entryler » biyopolitika » sinuzit » vaudeville for vendetta » bim » kendi kendine konusmak » chp logosu desenli carsaflar