westksk 

kapat
  1. 5.nesil yazar. hoş gelmiş..
    #4091602 (orloff, 15.10.2008 15:19)
  2. yeni bir yeşil yazar.
    #4096632 (kizkaciran damat, 16.10.2008 17:27)
  3. ilk entryleri ve son entrylerini görünce; imana mı gelmiş diye düşündüren yazar.
    (bkz: çaylaklıktan çıkılabilmesi için üzerine yazılması gerekenler) *
    #4096646 (totally emotional, 16.10.2008 17:29 ~ 27.10.2008 13:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

westksk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. westksk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu westksk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about westksk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hayal alemi » sabri bogday » mao tun » zevzek forum » her gun odev yaptirmaya gelen komsu kizi » a la folie pas du tout » dunya bir gundur o da bugundur » online olanlari alt alta okumak » bassehir » pote min les pote » tata nano » flos » hakan albayrak » tuvalette uyusmus bacakla oynamak » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet turan alkan » yasar anter » tool dinliyorum cok coolum abi » uludag sozluk te ibne kelimesinin mesru olmasi » oscari kaldirmak » sevgili bulamayinca bunalima giren eleman » zall » erekte olmak icin yer arayan erkek » g4l4t4s4r4y » cellat » uc maymun » baddua » kreatif yazar » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » tasaklarim