west end 

kapat
  1. londra'nın tiyatrolarıyla ünlü, zengin batı bölgesi.
    #2683730 (visibilia ex invisibilibus, 10.12.2007 17:56)
  2. londra'nın yılın 12 ayı boyunca müzikallere ev sahipliği yaptığı bölgesi.şu aralar izleyeceğiniz harika oyunlar sahnelenmektedir.mamma mia ve fame en beğenilen müzikaller olarak gösteriliyor.diğerleri;
    (bkz: les miserables)
    (bkz: phantom of the opera)
    (bkz: chitty chitty bang bang)
    (bkz: chicago)
    (bkz: my fair lady)
    #3183257 (zajo, 24.03.2008 03:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

west end başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. west end ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu west end nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about west end. Copyright of the articles are belong to their authors.

» soylenmeden ayaga kalkmayan adam » muhabbetin agzina sictin » legendary » sevgilinin olmesi » ikea ya gitmek » bicim boyacisi » naftol » 25 agustos 2000 » topshop » tool dinliyorum cok coolum abi » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » eurovisin a ilahi ile katilmak » alti sadirvan ustu minare » turuncu sacli kadinlar » zaman kac yasinda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dunyanin en seksi kadini » tehzil » hot n cold » turk askeri teroriste teslim olmaz » tales for bad girls » kusak » eskileri saklamayin » become a legend » kurdistan universitesi » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » collateral » sacmalamada sinir tanimamak » cumhuriyet halk partisi » gkb marsi » mininova