west coast 

kapat
  1. 1)ing.:batı yakası
    2)east coasta göre daha sert söylemli rap stili (ör:2pac)
    #39020 (frgttn1, 26.01.2006 11:29)
  2. işte bu dediğim akımı beni alıp götüren helal olsun dediğim yaşasın batı yakası.yaşasın 2pac,snoop,dr dre daha sayamadıklarım.
    #1583174 (thug life nigga, 28.04.2007 22:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

west coast başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. west coast ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu west coast nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about west coast. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 6 » alternatif cinsel organ lakaplari » tematik mode » seninle bu konuyu tartismayacagim demek » a little piece of heaven » zehir » turkiye nin en zeki kadini » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » ozgur ruh » ulkucu » ben aslinda yogum » grand gumus otel » ulvi guveneroglu » pati cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ying yang » yazarlarin ayni anda fosur fosur osurmasi » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar » makinizm » psikolojik yipratmanin ataturk e sicramasi » erkek olmaktan tiksinilen anlar » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » chp nin dini siyasete alet etmesi » keske stadyumda da spiker konussa » erken yasta olgunlasmak » naginata » hat 4 » abhaz » winniethecrusher » minel