wes borland 

kapat
  1. an itibariyle dünyanın en iyi gitaristidir. solo atmaktan öte yarattığı rifler altı çizilesidir. ayrıca aşırı sahne makyajıyla tanılır. limp bizkit grubunda çalmaktadır.
    #178100 (ThugLove, 18.04.2006 14:25)
  2. limp bizkitten ayrıldığı zamanlarda çıkarılan albüm olan results may vary sıçınca fred durst çareyi tükürdüğünü yalayıp kendisini geri çağırmakta bulmuştur. zira kendisinin şikayeti grubun bir rapcore grubu olmaması gerektiği ve arkadaki dj kardeşin ekmeğiyle oynamak istemesidir.

(bkz: black night burns)
    #178121 (ThugLove, 18.04.2006 14:31)
  3. Dünyanın en iyi gitaristi ünvanını ancak bir sağır tarafından alabilecek müzisyen.
    #178145 (baybars, 18.04.2006 14:41)
  4. uzun ismi Wesley Louden Borland olan ve babası peder olan gitarist
    75'lidir
    evlidir ve yapılacak bişey yoktur
    sarı rengine bayılır
    pasta veya kahveye tav olacak adamdır
    #178221 (mozambik tavsani, 18.04.2006 15:11)
  5. (bkz: james hetfield)
    #178232 (ThugLove, 18.04.2006 15:14)
  6. gitarı turntable gibi kullanan üç gitaristten biri.

(bkz: tom morello)
    (bkz: john petrucci)
    #3855104 (karin, 22.08.2008 16:31)
  7. tom morello ile, hele hele petrucci ile hiç karşılaştırılmayacak bir gitarist olsa da hayatında yaptığı en doğru şey limp-bizkit denilen maymun topluluğunu terketmek olan karizmatik gitarist.

makyajının ve simsiyah lenslerinin hastasıyız.

dünyanın en iyi gitaristi olması fikrine ise ağızla değil götle gülünür.*
    #3855159 (double cross, 22.08.2008 16:41 ~ 16:42)
  8. dunyanın en iyi gitaristi gibi sikindirik bir iddiaya maruz kalmış kişidir. iddia edene alttakiler tavsiye edilir;
    (bkz: yngwie malmsteen)
    (bkz: joe satriani)
    (bkz: brian may)
    #3855207 (Xasimus, 22.08.2008 16:50)
  9. dünyanın en iyi gitaristi gösterilmesinin komikliğinden ziyade, wes borland'ı eleştirenlerin illa ki birer gitarist yazarak "bak hocu budur müdür" demeleri daha komik bence. zira görüyoruz ki müziğin hitap ettiği kesimler farklı, herkesin favori gitaristi farklı. virtüözlük paltosunun üzerine oturmayacağı bi gitarist wes borland. hatta kendi adıma, bu adamı gitarist olarak bile görmüyorum. ama onu gitarist olarak görmemem ve kendisini eleştirmem, onun başlığının altına tarz olarak tamamen alakasız gitaristleri yazmak abukluğuna sürüklemiyor beni.

zira daha önceki entry'lerde bahsedilen gitaristlerden biri olan malmsteen'in, kötü bi gitarist olduğunu iddia edip jason becker ya da michael angelo'dur gitarın kralı diye ahkam kesebilirim. zira benim görüş alanıma göre malmsteen yarak kürek bi gitaristken petrucci insan üstüdür. michael angelo teknik kumkumasıdır, jason becker gelmiş geçmiş en büyüktür.

peki; bana göre kötü olan malmsteen, gerçekten kötü bi gitarist midir? işte tartışmanın manasızlaşmaya başladığı an..
    #3855301 (tuzbittihiyarakosamiyorum, 22.08.2008 17:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wes borland başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wes borland ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wes borland nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wes borland. Copyright of the articles are belong to their authors.

» like a bird » yaran ayarlar » olur olmaz yere » tracy chapman » patik » kendi kendine konusmak » kisisel illet » kisisel ileti yazma sacmaligi » sevilay yukselir » altkitap oyku odulu 2008 » tuvalette uyusmus bacakla oynamak » amsterdam » fethullah gulen » vincent price » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ruyada kosamamak » erekte olmak icin yer arayan erkek » hayal kahramanim » turk beyniyle uretilmis super cumleler » trajedya ile komedya » hellboy 2 the golden army » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » bayern munchen » almadigi dersin sinavina giren adam » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » ayrilik » saw 5 » tasaklarim » cakma haham » elhamdullilahi rabbul alemin