werwe 

kapat
  1. gökhan diye bi kişiyi seven yazay. *
    #1030475 (marjinal fayda, 21.12.2006 02:05)
  2. v yerine w kullanmayı aklının ucundan bile geçirmesini istediğim, gördüğüm yerde kapısına dayanacağım, ama çok akıllıca bir seçim yaptığını da inkar edemediğim pek değerli yazar.
    #1151709 (july4th, 14.01.2007 15:49)
  3. merve isminin 1001 yazılış şeklinden bir tanesini kendine nick seçmiş şahsiyettir, şu anda yorumları iyidir, ileri doğru ne olur bilinmez. * *
    #1151889 (successor, 14.01.2007 16:19)
  4. pek bi şirin bişi. *
    #1333678 (successor, 22.02.2007 13:02)
  5. (bkz: ulan sanki tanıyorum yazarı)
    #1475168 (BerAent, 31.03.2007 13:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

werwe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. werwe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu werwe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about werwe. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag sozluk moderasyonu » kiz arkadasiyla konusan erkege pandik atmak » musliman » djeep » dreams » sokakta dondurma yalayan afet » zaman kac yasinda » insomnia » bir barbar kendin tartar bir barbar assaglarda » abhaz » kalem » bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek » evet » tkp » tas ustu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sehir isiklari » bir baslik daha acarsan vururum » anadoluyum ben » sonya scarlet » onceki gunun begenilen entryleri » kisa yoldan olum teknikleri » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » hurriyet » citen » yengec dansi » ikimiz bir fidaniz » kim smith » bebeklesmek » gulse birsel » uludag sozlugu satmak