wertyu 

kapat
  1. q klavyede q harfini atlayıpta basılan 6 harfli klavye kelimesi . nick olarak kullananlarda var .
    #1584587 (doruqh, 29.04.2007 11:04)
  2. şifre olarakta sallanan, kullanması kolay kelime tarzı bişey.
    #3387994 (crzytarantla, 12.05.2008 16:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wertyu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wertyu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wertyu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wertyu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » mahalle maci » roze » ogretmen » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » armonia somers » 11 bin 250 ytl yi harcama yontemleri » kurt cobain silahi » yaran msn iletileri » julyde » teknosa » yusuf sezer » egemenlik 5 yilda bir milletindir » moderasyonun espri anlayisi » kriz teget gecti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bla bla entry ile kendisini belli eden yazar » almadigi dersin sinavina giren adam » turk dusunce hayatinin recep ivedik i » selim kurtulan » uludag sozluk batman belediyespor taraftari » bir erkekten beklenenler » nurettin veren » seni tanidigim icin cok sansliyim » emotion fresh bouquet » hakaret iceren isimler » fewzi1907 » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » melis birkan » yaran okul muduru laflari » functional analysis