wers 

kapat
  1. an itibariyle çaylaklıktan yazarlığa terfi ettiğini öğrendiğim ve kendisine aramıza hoşgeldin demek istediğim şirinmi şirin bir homos sapiensdir. yaşadığı evi için "ev diye geldiğiniz yer ev değil,sonra şaşırmak yok" diye insanları uyaracak kadar açık sözlü,bir o kadar misafirperver,kalpdostu,kolestroldüşmanı accuk sıyrık bi yazar..

(bkz: seni sevmeyen ölsün)
    #1730205 (victoriassecrete, 05.06.2007 22:13)
  2. ne oldu nasıl oldu bilemiyorum ama bu adamla tanıştım. hayatımda bir insana bu kadar çabuk kanım ısınmamıştı. 2 gün sonra 40 yıllık dostum gibi hissetmeye başladım.
    bir evi var inanmazsınız, hani kutu gibi derler ya bu gibi de değil bildiğin kutu. ama misafirperverliğine kimse laf edemez..

(bkz: hendriz'le mutluluklar dilerim)
    #1732832 (eşşağan ala gazuğu, 06.06.2007 14:49)
  3. zekası ve dikkatiyle hayran bırakan, "ya hakikaten yaa" yazarı. ilgiyle takip etmekteyiz.
    #1744321 (dawsonleery, 09.06.2007 15:03)
  4. doğum gününü kendi kendine kutlayan yazar.
    #1766373 (wers, 14.06.2007 02:17)
  5. kendisini tanımam ama doğum günü kutlu olsun yazarıdır. iyi ki doğdun.
    #1766398 (cumingsoon, 14.06.2007 02:27)
  6. doğum gününü unuttuğumu yüzüme vurduğu andan beri yüzüne bakamadığım yazar, kardeş, dost..
    #1781484 (eşşağan ala gazuğu, 17.06.2007 19:08)
  7. üzerinde deprem anında mesaj çekiniz iletisi bulundurması gerektiğini düşündüğüm, halden anlayan ve rahatlatabilen iyi ki varmış kanısına vardırandır gözümde. sözünü tutup beni kırmadığı ayrıca anlaşmaya vardığımız için de ayrı bir sevgi beslediğim, pazarlığa yanaşabilen entryleri ilgiyle takip edilesi, şeytan tüyü sahibi yazar.
    #1825930 (misskin, 26.06.2007 20:07 ~ 20:15)
  8. çok hoş sohbet sevimli mi sevimli yazar kişisidir. onun değerini bilmeyip aptalca davranan bazı hödüklerin ki (bkz: ben) gereksiz saçmasapan davranışlarına maruz kalmayı, anlamsız kimselerle dolaylı da olsa muhattap edilmeyi hiç mi hiç hak etmeyecek derecede iyidir, hoştur. bir küçücük çocuğun aptalca davranışlarını yaşına vermesi boş vermesi istenmektedir bu noktada. o çocuğa kırılmanın yersiz olacağını çünkü onun bazı hareketlerini, sonuçlarını hiç düşünmeden yapacak kadar mantıksız biridir. yani onu kafaya takmamalı, adam yerine koymamalıdır. ufaktır ya o işte hee de geç. ama gene de onu affetmesini dileyecek kadar da arsızlık yapacaktır o çocuk. çünkü inandırıcı gelmeyebilir ama değer verir ona. yaptığı yanlışın da farkındadır. çok üzgündür şimdi kendisi. şu entryyi yazmak için de canı çıkmıştır. umarım bir şeyler karalayabilmiştir. tek isteği affedilmektir. çocuktur o ya daha küçücük. daha cibinliğn bile ne amaçla kullanıldığını bilememektedir, yöreler arası farkları da anlayamamıştır. ya ama her şeye rağmen affetsindir bir küçücük çocuk çok pişmandır, üzgündür. daha da önemlisi hatasının farkındadır. bilmiyordur o bu kadar önemseniyor mu ama o önemsiyormuş farkeder. çok değer vermektedir ona. diyebileceği tek şey budur... *
    #1985526 (misskin, 22.07.2007 17:24)

© 2008 - uludağ sözlük

wers başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. wers ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wers nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» imam in capkinlik yapmasi » timanitis antik kenti » aydan siyavus » kenan dogulu » grim » gurpinar » istiklal marsi » uyumuyorum gozlerimi dinlendiriyorum » ah ataturk ah » matt cutts a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci