werchter 

kapat
  1. Belçikanın rotselaar bölgesinde ufak bir kasabadır.

Rock Werchter müzik festivali 1974 yılından beri her yıl binlerce genci bu kasabada bir araya getirir.
    #4090865 (Azap, 15.10.2008 12:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

werchter başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. werchter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu werchter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about werchter. Copyright of the articles are belong to their authors.

» okuma yitimi » ss lazio » hocaniz mancini golcunuz oliviera » facebook a bikinili resim koymak » tansas » yapilmis en buyuk aptallik » mis kokulu osuruk » metroda kitap okuyan artist » suzuk » nurettin veren » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » panta rei » onurude » ask degil » lord henry wotton » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the great debaters » plakasini aldin mi » fotokritik » hayal alemi » fare imleci » turk futbol tarihini yakan sozler » sozlukte abartilan seks muhabbeti » sevgili de olsa insan hayvandir » 16 kasim 2008 ales » zevzek forum » mesut » dua etmek » hep bana rabbena » raca » nefes alsin yeter