wendy 

kapat
  1. south park'taki kiz cocuklarin kaltak olani. bebe en iyi arkadasidir. tam adi wendy testaburgerdir.
    #112500 (aftermath, 13.03.2006 07:26)
  2. çok eskiden kadıköy de olan bir fast food restoranının ismiydi..altıyoldaydı,hatırlayanlar bilir.*
    #594941 (kadıköy, 31.08.2006 15:35)
  3. sevimli hayalet casper'in arkadaşı.
    #1997113 (miel, 24.07.2007 01:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wendy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wendy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wendy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wendy. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » ben tovbemi geri aldim » linger » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » takoz recep » houston rockets » endoktrinasyon » kadinligin 21 hikayesi » futbola siyaseti karistirmak » galatasaray sevgisi sinir tanimaz » rei » umit karan » 3 hurel » futbol » haber7 com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the tattooist » hazir cevap » braille » gay ruh » tematik yazar » dogum gunu pastasinin ustune yazilabilecekler » cagan irmak » mainz » dunyanin en seksi kadini » sevisenturk » sikilmis gotun davasi » el camino de los ingleses » farkinda olmadan gammazlarla atismak » enelhakki » cemaat evi