wendy s 

kapat
  1. 'wendy's old fashioned hamburgers' mottosuyla hizmet veren, vasat hamburger yapan bir fast food zinciri. vakti zamaninda turkiye' de restoranlar acmistir. lakin gun itibariyle turkiyede hizmet vermemektedir.
    #3156838 (oneydilan, 18.03.2008 02:43 ~ 02:44)
  2. dollar menu işini iyice ilerletmiş fast food zinciri. ayrıca güzel chili yapar, oh mis. menu olayında da opsiyonları mevcuttur, misal ben fries değil de salata alabilir miyim deyince ekstra ücret ödemezsiniz.
    #3612771 (bairam hoshtempo, 03.07.2008 03:43)
  3. amerika'da her tarafta bulunur. sıradan bir tavuk burgerci işte. tavukları nasıl kestikleri ise merak konusudur.
    #3961795 (oteki turkiye, 14.09.2008 14:48)

© 2008 - uludağ sözlük

wendy s başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wendy s ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wendy s nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elektra » ihsan yildirim » hic fake hesabi olmayan yazar » yeni baslayanlar icin mars » hasan bulent kahraman » sair uuserlardan siirler » protect the skin you are in » resident » miss me blind » yandan cevap » salvador dali » pkk sempatizani yazarlar » yumurtanin fircalanmams tarafi » cheapdeath » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul kizlari vs ankara kizlari » sizofreniform bozukluk » rtuk » yaran facebook gruplari » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » bulent ersoy » aldatan sevgili » bas gaza adli parcanin sozlerini ezbere bilmek » bulent ersoy un gotik olmasi » edu dracena » jakoben kemalist dugun alayi » n f k com » mantikla din aramak » ankaragucluler saraba dustuler » yolgezer