weltraum 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2975656 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 09.02.2008 08:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

weltraum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. weltraum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu weltraum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about weltraum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yasamaz » dizaynir » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » mercimegi firina vermek » carsi » besibirarada » ask i virane » altkitap oyku odulu 2008 » uluslararasi savas suclari mahkemesi » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » teno » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » osmanli atasozleri » baskaca » justin timberlake » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ermeni patrikhanesi » the visitor » yaziyorum oyleyse varim » seni tanidigim icin cok sansliyim » tosbaga » kevase ruh » okuz ruh » ohannesburgerler » kim arti oyladi lan beni » mardin » cocukken yapilan salakliklar » hatun yazarlara saldiran yazarlar » gaza gelip olmayan basliga entry girmek » nuri bilge ceylan » makinizm